REKISTERISELOSTE

1. Rekisterivastaava Oy Ecce-Re Ab
Y-tunnus: 0184411-7
Rekipellontie 5
66600 Vöyri


2. Rekisterin yhteyshenkilö

Rekisterivastaava Anders Bondén
Puh: 06-384 3300
Sähköposti: info@ecce-re.fi


3. Rekisterin nimi

Oy Ecce-Re Ab:n asiakasrekisteri


4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus (rekisterin käyttötarkoitus)
Oy Ecce-Re AB:n toiminnanohjausjärjestelmän kontaktirekisteriin tallennettuja henkilötietoja käytetään asiakassuhteiden ja yhteydenottojen hoitamiseen, markkinointitarkoituksiin sekä muihin verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin.


5. Rekisterin tietosisältö
Rekisteriin kerätään seuraavat tiedot:
– Etu- ja sukunimi
– Laskutusasiakkaiden nimet ja laskutusosoite
– Puhelinnumero
– Sähköpostiosoite


6. Säännönmukaiset tietolähteet
Rekisterinpitäjä rekisteröi Oy Ecce-Re Ab:n verkkosivuilla lomakkeita täyttäneistä henkilöistä ne tiedot, jotka käyttäjä itse ilmoittaa verkkosivuston lomaketta täyttäessään. Rekisteröimme myös tietokantaamme tavarantoimituksien osoitteet sekä laskutustiedot.
Tallennamme myös henkilökunna tiedot joiden avulla voimme ylläpitää työsuhdetta. Voimme myös pyytää Suomen Asiakastieto Oy:ltä tietoja asiakkaiden maksukyvyn varmistamiseksi osamaksu- sekä laskutustapauksissa.


7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle
Ei säännönmukaisia tietojen luovutuksia kolmansille osapuolille. Ei tietojen luovutuksia EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.


8. Kielto-oikeus
Kaikki henkilön rekisteröidyt tiedot hävitetään asiakkaan pyynnöstä, tai jos asiakassuhde loppuu. Asiakkaalla on oikeus kieltää suoramarkkinointi vaikka siihen olisi joskus lupa annettu.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet
Oy Ecce_re Ab:n toiminnanohjausjärjestelmän yhteystietorekisterin tiedot on tallennettu rekisterinpitäjän järjestelmään, joka on suojattu käyttöjärjestelmän suojausohjelmiston avulla. Järjestelmän sisäänpääsy edellyttää käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämistä. Järjestelmään tallennettuihin rekisterin sisältämiin tietoihin pääsevät ja niitä ovat oikeutettuja käyttämään vain tietyt, ennalta määritellyt rekisterinpitäjän työntekijät. Rekisterin sisältämät tiedot sijaitsevat lukituissa ja vartioiduissa tiloissa.

Käyttämällä tämän sivun palveluja katsomme että käyttäjä on hyväksynyt käyttöehtomme.


Evästeet

Käytämme sivuillamme evästeitä ymmärtääksemme kuinka asiakkaat käyttävät sivujamme ja voidaksemme parantaa palvelujamme.